top of page

Šaty, šaty a zase ty šaty

Nevím jak to máte vy, ale já mám strašně ráda šaty. Je to proto, že se jedná o ucelený kus šatníku. Člověk se navleče do jednoho kousku a je v podstatě oblečený. No dobře, samozřejmě že to není zas až tak pravda, ale asi tušíte, co tím myslím.


Čím je mi více, tím raději se oblékám tak, abych pokud možno ve stejném kousku nepotkala někoho jiného. Určitě se vám to už stalo, že si jdete po ulici a najednou jde proti vám někdo, kdo má na sobě to samé. No nedej bože, když to té druhé padne lépe než vám...

Právě proto mám ráda kousky, které hned tak někdo nemá a zároveň mi to nezruinuje peněženku.


Přesně tohle splňuje docela nenápadný obchod Gepard v centru Prahy, doslova pár kroků od Masarykova nádraží. Najdete ho v první třetině ulice Dlážděná.

Z obchodu mám už asi 10 šatů a nemohu si je vynachválit. Navíc majitelka má naprosto skvělý vkus. Už mockrát se mi stalo, že bych kolem nějakých šatů prošla bez povšimnutí, ale po větě "Jen si je zkuste a uvidíte" jsem mnohdy zůstala stát a zírat, že padnou jak ulité.


Výběr šatů je opravdu veliký. Naleznete zde šaty do kanceláře, ale i na společenskou událost. Samozřejmostí jsou kostýmky, košile či blůzy, sukně, v zimě krásné kabáty, klobouky. Prostě kousky, které ocení každá elegantní žena.


Šaty vám i upraví. Není problém je zkrátit či zúžit v případě, že to střih dovolí, samozřejmě že zdarma. Téhle služby jsem ale využila jsem jednou, protože jsem prostě nechtěla bez šatů odejít a i velikost 36 mi byla velká (jak jinak).


A tady si dovolím pár fotek šatů, které jsem v Gepardu ulovila :)


Šaty do kanceláře. Jsou příjemně teplé a jako jedy z mála pouzdrové, které z Gepardu mám.


Krásné letní šaty šedivo stříbrné barvy s růžovými puntíky a růžovým páskem. Materiál je příjemně chladivý. No uvidíme, jak mi budou v létě, pač momentálně jsou mi krapet volné v pase...


Tyhle šaty jsou ty, které mi museli zúžit. No bohužel jsem od té doby zase něco zhubla, takže jsou mi opět velké. Ach jo...


Tak tohle jsou přesně ty šaty,kolem kterých projdete pomalu bez povšimnutí. Pak si je ale obléknete a nestačíte se divit, jak skvěle padnou a jak úžasnou postavu vytvoří. Musím je nosit s podpatky, pak opravdu vyniknou.


Šaty banánové barvy. Nikdy bych si nemyslela, že mi bude žlutá slušet. Jenomže ona není žlutá jako žlutá. Navíc tyhle šaty snad opravdu šili na mě, protože sedí jako ulité. Nemusím snad ani psát, že se za vámi otočí snad každý...


282 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page