top of page

Zlatý krém s kaviárem - vyrobte si kelímek plný luxusu

Aktualizováno: 10. 1. 2019

Říkáte si, že už jste si zkusili vyrobit všechno? A co takhle zlatý krém s kaviárem. To zní pěkně, zlatý krém s kaviárem. Stačí dvě tři slova a jeden by se z toho mohl klidně posadit i na zadek. Tenhle krémík z excelentních surovin zvládnete vyrobit sami, během 10-20 minut (jako fakt). Ničeho se nebojte a směle do výroby, ať si ten luxus dopřejete co nejdřív.

Rozpis na 50 ml

3,5 g olivoil

23 ml růžové vody

1,5 g myramaze

2 kapky kyseliny mléčné


Postup výroby

Připravte si dvě misky, metličku (kapučínovač), vodní lázeň, váhu, dózu a dezinfekční prostředek (líh, nebo něco podobného). Do jedné misky odměřte prvních 5 položek, do druhé růžovou vodu s dvěma kapkami kyseliny mléčné. Misky dejte do vodní lázně a zahřívejte tak dlouho, než se olivoil úplně rozpustí. Misky vyndejte a za stálého míchání nalijte růžovou vodu do směsi olejů a olivoilu. Míchejte do zhoustnutí a zchladnutí. Pozor, chvilku to vypadá, že se to zdrclo. Ničeho nedbejte a míchejte dál. Ve chvíli, kdy krém na ruce nepálí (je příjemně vlažný), postupně přemíchejte zbylé suroviny. Hotový krém přeneste do dózy. PH hotového krému je cca 6-6,5.


Jak krém použít

Krém je hutnější a je perfektní na noc. Krásně se roztírá a už při roztírání je krásně cítit, jak si pleť doslova lebedí a vrní blahem.


Proč uvedené suroviny

- skvalan - lehký "olej" vyráběný z cukrové třtiny. Zabraňuje ztrátě vlhkosti, obnovuje pružnost pokožky, dodává měkký, hedvábný a nemastný pocit.


- arganový olej - nádherný hluboce výživný a regenerační olej, který dodává pokožce pružnost. Navíc je silným antioxidantem a bojuje tak proti předčasnému stárnutí. No neberte ho.


- jojobový olej - ochranný a regenerační olej, který ocení i citlivá pleť.


- hemiskvalan - je to k nevíře, ale tohle malé dávkování zlepšuje bratrskou (nebo sesterskou :)) soudržnost mezi olejovou a vodní fází. Prostě to lépe a déle drží pohromadě.


- květinová voda je do jakékoliv kosmetiky 100x lepší než normální voda, protože obsahuje řadu cenných látek. Použijte svou oblíbenou růžovou, levandulovou, jasmínovou, pomerančovou nebo jakoukoliv jinou.


- koloidní zlato - pokožka získá ztracenou vitalitu, zpomalí se proces stárnutí a zachová si mladistvý vzhled. A taky, jako kdo má v krému zlato...


- extrakt z bílého kaviáru - hydratuje, zvyšuje produkci kolagenu a snižuje výskyt jemných vrásek. Takové 3 v 1.


- myramaze - pro věčně stresované holky i kluky, protože stres je pro pokožku zabiják. Když se navíc přidá i dehydratace a kůže vypadá jak po 14 denním putování Saharou, je to učiněný balzám.


- liftonin Xpert - nastartuje tvorbu kolagenu přesně tak, jak potřebujou 40 +. Takové tajemství mladistvé pleti - jsem to hezky napsala.


- Leucidal complete - kompletní přírodní konzervant, který nejen že funguje, ale navíc nerozhazuje emulze.

Kde to všechno koupíte

Kde jinde než v mém eshopu Kosmetické suroviny. Blíží se vánoce, tak překvapte své blízké excelentním krémem, který hravě strčí do kapsy krémíky za několik litříků. Máte nejvyšší čas objednat, než začnou kolabovat dopravci. Navíc zlato i kaviár je v sortimentu dočasně - další šarže bude až v létě.


Líbí se vám krém? Čím vymazleným jste už svoje krémy vytunili? Napište mi :)

3 127 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page