top of page

Workshop v rodinném centru

Chcete příjemně strávit několik hodin netradičním tvořením? Pak je pro vás workshop na téma výroby vlastních kosmetických produktů tím pravým. Zatím poslední workshop jsem připravila pro rodinné centrum, které mě samo oslovilo.

Na rozdíl od kurzu je workshop podstatně kratší, takže se vtěsná i do mého jinak nabitého programu. Může být pojat i jako bonus pro zaměstnance různých firem, protože vystavení faktury je samozřejmostí.


Každý workshop je připraven na míru toho, kdo si jej objedná. Dopředu se vždy domluví, na jaké téma bude, co a kde se bude vyrábět, jak dlouho bude trvat a samozřejmě kolik to bude účastníky (firmu) stát.


S rodinným centrem jsem se domluvila na výrobě jednoduchého krému z Misha mixu a na dětském tělovém oleji. Zatímco základ Misha mixu byl stejný (voda a emulgační vosk), oleje a aktivní látky byly zvoleny tak, aby korespondovaly se stavem pleti účastnic a jejich požadavky.


Na začátku každého workshopu pohovořím o jednotlivých surovinách, proč a jak se to či ono vyrábí, jaké benefity výroba vlastních produktů skýtá a čeho se případně vyvarovat. Pak se jde na věc :), přesněji na výrobu domluvených produktů.


Při workshopu je skvělé, že si každý může suroviny opravdu osahat, ovonět... Něco jiného je vidět je na obrázku a něco si o nich přečíst, ale pokud máte suroviny v ruce, pak je to vždycky asi o 1000 % lepší :).



Výsledkem workshopu je to, že si každý odnese vlastnoručně vyrobený produkt či produkty. Na "vlastní kůži" účastníci zjistí, jak mnohdy jednoduchá výroba je. Seznámí se se surovinami a mohou se ptát na vše, co je k tématu zajímá.


Jak je z fotografie patrné, atmosféra byla vynikající a všechny dámy odcházely spokojené. Všechny si vyrobily krém s jedinečnými přírodními aktivními látkami, jejichž účinnost mohu sama potvrdit (nehledě na řadu testů, kterými procházejí). Spolu s tělovým dětským olejem si tak odnesly produkty, které hravě předčí ty kupované.


Pokud by jste chtěli podobný workshop pro 6 až 10 účastníků uspořádat (klidně i s jinou náplní), neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím mailu sucha.m@post.cz Pokud to bude jen trochu možné, ráda přijedu. Počet účastníků je doporučený a vychází z mé osobní zkušenosti. Tomuto počtu se totiž mohu plně věnovat. Cena se odvíjí od počtu hodin a náplně.


375 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page