top of page

Tělové zeštíhlující mléko

Aktualizováno: 12. 1. 2019

Taky si říkáte, hlavně po svátcích, že už se sebou musíte něco dělat? Tak pokud jste se rozhodli, tak vám pomůžu. Mám pro vás recept na zeštíhlující tělové mléko. Samo o sobě bude fungovat taky, ale rozhodně méně, než když k tomu přidáte i zdravější životní styl. Pohyb, strava a tohle mléko je tak silná trojka, že budete sami překvapení, jak skvěle to funguje.

Rozpis na 100 ml


67 ml vody

3 kapky kyseliny mléčné

2 g Strong skin - podporuje zpevnění pokožky

5 g Slimexir - to je zázrak, který zeštíhluje

20 kapek Sensicare


Kde to všechno koupíte

Kde jinde než v mém eshopu Kosmetické suroviny.


Postup výroby

Připravte si vodní lázeň, dvě misky, metličku - vše dezinfikujte. Do jedné misky odvažte oleje a vosk č. 3, do druhé glycerín, vodu a kyselinu mléčnou.

Olejovou a vodní fázi dejte do vodní lázně a zahřívejte, dokud se vosk neroztaví. Misky vyndejte a za stálého míchání nalijte vodní směs do směsi olejů a vosku. Míchejte do zhoustnutí a zchladnutí. Ve chvíli, kdy krém na ruce nepálí (je příjemně vlažný), postupně přemíchejte zbylé suroviny - Slimexir, Strong skin a konzervant. Ph je cca 6. Mléko přeneseme za pomoci velké stříkačky do lahvičky.


Jak mléko použít

Mléko nanášejte na pokožku celého těla dvakrát denně, nebo jen na problémové partie. Nanášejte ho od kotníků směrem k srdci. Při aplikaci je dobré provádět jemnou masáž. Našla jsem na youtube toto video, tak se podívejte :)


Co dělá tohle mléko tím mlékem zeštíhlujícím


Slimexir - to je ten zázrak. A to že funguje dokazují jak klinické testy, tak i to, že jde nyní na eshopu doslova na dračku. 3 balení v jedné objednávce nejsou výjimkou. Rovnou sem kopíruji prokázané účinky, jsou opravdu fascinující. No posuďte sami.


- Až o 29% se zlepšila pevnost krku a břicha

- Až o 18% méně celulitidy a tloušťky tuku

- Až 23% méně oblasti edémů (otoků)

- Výrazně tenčí boky, pozadí, krk, nohy a paže

- Výrazné omlazení oblasti očí (oční vaky, tmavé kruhy, vrásky očí)


Pokud vás trápí jen celulitida a chcete jí trochu redukovat, tak Slimexir vyměňte za Cellactiv Shape, který působí trochu jinak.


Co na to říkáte? Jdete do toho také? Pokud to děláte to pro sebe, pro svůj dobrý pocit, tak pak je to v nejlepším pořádku. Pokud se dřete kvůli jiným, ale sami o sobě jste se sebou spokojené, tak se na ostatní vybodněte a užívejte si života.


1 201 zobrazení3 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page