top of page

Smyslná burgundská červeň

Aktualizováno: 20. 5. 2019

Rudá barva burgundského vína... Přiznám se, že když jsem poprvé viděla úžasnou barvu tohoto pigmentu, byla jsem úplně vedle. Díky tomu, že mám přístup k opravdu velké paletě vzorků, mohu si doslova vybírat :). Tenhle červený pigment mě doslova uchvátil. Je temně rudý, smyslný, neuvěřitelně příjemný na dotek a ta barva...

Na ruce vidíte rozdíl mezi klasickým červeným oxidem - vlevo a Red red. Ta barva je naprosto úžasná. Co barva, ale ta textura...


Red red je neuvěřitelně sametový. Není tak intenzivní, jako klasický červený oxid, ale složení je přímo předurčeno k tomu, aby z vašich rtů udělalo zbraň hromadného ničení. Musím se přiznat, že co se týká červené, tak jsem krapet kritická. Prostě není červená jako červená.

Najít kompromis mezi karmínovou (broučkovou) červení a minerálními pigmenty není vždy jednoduché... Ale s Red red se dá doslova kouzlit.


Osobně červenou miluju. Pro mě je to barva zosobnění ženskosti... Doufám, co doufám, věřím, že se vám tahle novinka bude líbit. Novinku koupíte ZDE.

474 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page