top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

Rozjasňující oční krém

Aktualizováno: 12. 3.

Věřím, že vás tenhle krémíček nadchne. Je totiž naprosto úžasný. Je sestavený speciálně pro oční okolí, protože obsahuje oleje, které oční okolí prostě miluje. Šípkový CO2 extrakt je plný anti-aging látek a v tuku rozpustných vitamínů, Lift lipoactiv vyhlazuje vrásky... No a obsažená silica a pigment Ultra white působí okamžitým vyhlazujícím a rozjasňujícím efektem. Rozpis surovin je na 60 ml - není nad to se rozdělit s kámoškou :).

Rozpis na 60 ml

2,5 g Olivoil

1 kapka kyseliny mléčné (2 zrnka kyseliny citronové)

8 kapek Sensicare


Já jsem hned v úvodu psala, že je krémík úžasný. Když se podíváte na složení, tak mi určitě dáte za pravdu. Samé laskominy.


Tak připravíme si vodní lázeň, dvě misky + jednu malinkou na odvážení silici a pigmentu. Do jedné misky odvážíme oleje a Olivoil, do druhé aloe, čaj, růžovou vodu, Fucogel a kapku kyseliny. Bokem s odvážíme silicu a pigment (klidně do jedné misky).


Olejovou a vodní fázi dáme do vodní lázně a zahříváme dokud se Olivoil neroztaví. Rozmícháme, vyjmeme a vlijeme vodní fázi do olejové. Ihned začneme energicky míchat, přidáme silicu s pigmentem a jakmile krém zchladne, přidáme Lift Lipoactiv a konzervant. Ph je 5,5-6. Krém přeneseme za pomoci velké stříkačky do dvou 30 ml lahviček, uzavřeme malým dávkovačem a jedno balení dáme kámošce.


Není od věci do pigmentu přidat na špičku nože i Xanthanovou gumu.


Krém používáme na den, stačí malinko nanést na okolí očí, jemně rozetřít a pak jen uvidíte, jak oblast v mžiku doslova omládne. Pokud by jste jej chtěli na noc, vynechte silicu a pigment.


Tak co tomu říkáte? Líbí se vám, vyzkoušíte?



2 054 zobrazení2 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

© MishaBeauty 2017 

bottom of page