top of page

Pro krásnou pleť - obnovující sérum

Taky si říkáte, že by se vám líbila zářivá pleť, jakou se pyšní všichni, kteří na nás denně zírají z obrazovky nebo z časopisu? Mám pro vás dvě cesty, jak toho docílit. Tou první je osobní vizážista. Jako fakt, opravdu budete zářit, ale... A nebo se pusťte do výroby jednoduchého, ale účinného obnovujícího séra, díky kterému budete za pár týdnů zářit, i bez tuny líčidel. Jakou cestou půjdete? Že se vůbec ptám, jasně že tou druhou, vždyť vám na sobě záleží. Tak pomůcky do ručky a jdeme na to.

Rozpis na 30 ml


Postup výroby:

Jednodušší to být nemůže. Popadněte nějakou nádobku, nejlépe kádinku, postavte jí na váhu a pěkně všechno do nádobky odvažte. Zamíchejte a hotovo. Stačí jen přelít do vhodné lahvičky, třeba do skleněné s pumpičkou. Jeden stisk pumpičky je akurátní dávka.

Kde to všechno koupíte

Kde jinde než v mém eshopu Kosmetické suroviny. Za své suroviny ručím a pečlivě je pro vás vybírám a hlavně testuji.


Jak olejové sérum používat:

Všechna olejová séra se používají na vlhkou pokožku. Nejlepší je použít hydratační sérum, nebo alespoň květinovou vodu. Pleť musí být před nanesením olejového séra hydratovaná. Tohle sérum se používá na noc, protože za prvé nějakou chvilku trvá, než se úplně vstřebá a za druhé jeho úkolem obnova pleti a ta se nejlépe obnovuje ve chvíli, kdy spíme.


Proč uvedené suroviny:

Jojobový olej - je regenerační, má schopnost předcházet vráskám, udržuje elasticitu pokožky a díky svému složení dokáže zpevňovat pokožku.


Olej ze semen révy vinné - olej rychle proniká do pokožky s vysokým obsahem kyseliny linolové, která pleť vyhlazuje. Olej je vhodný i pro mastnou pleť, svědčí i zralé pleti.


Sacha Inchi - olej s regeneračním potenciálem. Pokožku zjemňuje a obnovuje její harmonii, je opět vhodný i pro mastnější pleť.


Šípkový CO2 extrakt - vykazuje několikanásobně vyšší obsah pleti prospěšných látek než šípkový olej lisovaný za studena. Je bohatý na karotenoidy a má výjimečné účinky proti stárnutí pokožky, bojuje proti vráskám.


Papáyové enzymy - to je to, o co zde běží, to je on, mého srdce šampion. Enzymy napomáhají pokožce odloučit odumřelé kožní buňky, takže vlastně odhalují krásu pokožky.


Sérum je sestaveno tak, aby pleť harmonizovalo a doslova z ní sňalo zastřený film. Pokud máte pleť citlivou, je třeba důsledně provézt test kožní snášenlivosti. Přeci jen sérum obsahuje složku, která (enzymy), která by mohla citlivou pleť podráždit.


Napište mi, jak se vám složení líbí a nezapomeňte recept sdílet, ať z něj mají užitek i ostatní. Díky za to, že čtete můj blog.

1 906 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page