top of page

Olejové sérum Urban Blue

Aktualizováno: 12. 4. 2021

Lehké olejové sérum pro všechny. Dnešní inspirace je tak trochu výjimečná, protože toto sérum je určené jak pro ženy, tak pro muže. Lépe řečeno, používat by jej měli všichni, kteří jsou vystaveni enviromentálnímu znečištění a modrému záření z obrazovek a monitorů. Takže je opravdu pro všechny. Sérum v sobě obsahuje aktivní látky, které nežádoucí vlivy eliminují.

Rozpis na cca 30 ml


Postup výroby je velmi jednoduchý. Veškeré suroviny odvážíme bud do kádinky, nebo přímo do lahvičky. Smícháme či protřepeme a používáme nejlépe každý večer v rámci své pleťové péče.


Sérum je sestaveno tak, aby bylo vhodné pro všechny typy pleti. Významný je obsah bariérových (ochranných) olejů v podobě arganového oleje a ovesných lipidů. Lipoaktivní látky prokazatelně působí proti nežádoucím účinkům globálního znečištění, které stojí za zánětlivými procesy, předčasnému stárnutí pokožky, suchosti, ztrátě pružnosti a mdlosti. Modré záření z obrazovek a monitorů způsobuje zvýšenou hyperpigmentaci. Sérum tuto hyperpigmentaci reguluje a snižuje.


Díky že čtete můj blog, kterým se snažím zlepšovat váš život. Jsem ráda, že vás inspiruji.

Více se o nové aktivní surovině Blue lipoactiv můžete dozvědět ve videu.


925 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page