top of page

Olej pro silné a zdravé nehty

Také nesnášíte, když se vám lámou nebo třepí nehty? A nebo dáváte nehtům zabrat tím, že si je lakujete (a co jako, že)? Přiznám se, že mi není cizí ani jedna varianta. Jsou období, kdy se mi nehty doslova a do písmene štípou, stejně tak jsou období, kdy si nehty lakuji. Pravda, nyní o lak nezavadím, protože jsem pořád na HO, ale mít silné a zdravé nehty opravdu není k zahození. Následující recept je sice jednoduchý, ale velmi účinný.

Rozpis na cca 30 ml

7 kapek EO citron


Postup výroby

Postup je velmi jednoduchý, stačí vše jen odvážit a smíchat dohromady. Hotovou směs je nejlépe nalít do lahvičky s kapacím uzávěrem.


Pokud náhodou někdo trpí nehtovou mykózou, pak může mandlový olej zaměnit za neemový. Pozor jen na typický odér, který nemusí všem vyhovovat.


Použití

Olejíček se vtírá do nehtového lůžka nejlépe ráno i večer. Při pravidelném používání uvidíte, jak vaše nehty sílí. Účinek je opravdu znatelný, testovala jsem na sobě :).


Suroviny a pomůcky Děkuji, že nakupujete v mém eshopu Kosmetické suroviny. Koupí surovin v mém eshopu podpoříte nejen rozšíření sortimentu, ale hlavně budete mít k dispozici mnohem víc návodů na skvělé kosmetické produkty, informace a videa, které nikde jinde nenajdete.


1 141 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page