top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

Krémový rozjasňovač

Bože jak já miluji, když se pleť zdravě leskne. Ne moc, jen když má takový orosený vzhled. Tak přesně tohle se mi podařilo dosáhnout za pomoci tohoto malého zázraku v kalíšku. Je pravdou, že bez nového pigmentu bych toho nedosáhla, protože jiné pigmenty či slídy mají o hodně větší velikost.


Rozpis na cca 10 ml



Mimo to budeme potřebovat dvě misky, metličku a dózu. Do jedné misky odvážíme oleje a vosky a dáme do vodní lázně rozpustit. Do druhé misky (lepší hlubší) odvážíme veškeré sypké prášky a pěkně je rozetřeme (lze je uvrčet i v tříštivém mlýnku, ale já je rozetřela v misce). Do ještě horké olejové směsi opatrně vmícháme rozetřené prášky, pozor práší to, tak je třeba trocha trpělivosti. Nebojte, opravdu se to pěkně spojí.

Ještě za tepla směs přelijeme do 10 ml dózy a necháme vychladnout.


Rozjasňovač nanášíme na lícní kosti, noc , střed čela, těsně nad horní ret (v místě prohlubně, protože to krásně rty zvýrazní), do jamky na bradě a na klíční kosti. Takhle pěkně vypadá před rozetřením. Intenzitu si snadno zvolíte podle sebe.


Platí pravidlo, že čím starší nebo aknózní pleť, tím méně rozjasňovače používáme.


Garantuji vám, že rozjasňovač hravě strčí do kapsy ty komerční.


Malý tip - směs pudrů a pigmentů lze použít i samostatně jako sypké stíny či rozjasňovač. Pak je ale lépe snížit množství ultra white pigmentu na polovinu. Pokud přidáte 10 - 15 kapek Ultraskvalanu, můžete směs stlačit do podoby kompaktního produktu :)


Líbí se vám moje návody na dekorativní kosmetiku? Chcete jich více? A už jste sami něco zkoušeli?


821 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

© MishaBeauty 2017 

bottom of page