top of page

Box plný surovin - srpen

Srpen je tady a bude pěkně horký, alespoň podle předpovědi. Nikdo před sluncem neuteče. Co s tím? Pokožka bude vystavena slunci napospas a je na nás, jak jí ochránit. Co kdybych vám ušetřila čas s hledáním vhodných surovin? Surovin je mraky a jeden se může ve výběru snadno ztratit. A ušetřím vám nejen čas, ale i penízky...

Troufám si napsat, že mám docela dobrý přehled o účinnosti jednotlivých surovin. Srpnový box jsem tedy poskládala tak, aby jste se netrápili s výběrem. Navíc jsem sestavila 4 jednoduché recepty pro inspiraci, které nikde jinde nenajdete. Jsou vhodné i pro naprosté začátečníky. Na své si tak přijde pokožka obličeje i celého těla. Protože jsem praktik, najdete v boxu i obaly.


A ještě jedna specialita na vás v boxu čeká. V sortimentu najdete řadu prémiových aktivních látek, které jsou ale ve vyšší cenové hladině. Jedna z nich, Celligent, je přímo stvořená pro extrémně slunné počasí, proto jsem připravila jednu dávku tak, aby jste své pokožce opravdu dali to nejlepší a ochránili jí před následky slunečního záření, a přitom to nezruinovalo vaší peněženku.


Box je k mání jen v srpnu, na září připravím nový. A na říjen také, na listopad, prosinec...


290 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page