top of page

Jak na pohodu našich mužů

Dámy, ruku na srdce. Mícháte nějaké produkty i pro své může? Nemyslím to, že vám jednoduše na vaše krémy chodí, na tajňačku, a vy si pak v duchu říkáte, že byste s tou spotřebou vážně měly něco dělat... ale myslím opravdu nějaké speciálky přímo pro ně. Musím se přiznat, že já to poněkud flákám a spoléhám na to, že si buď o něco řekne, nebo že jako tajňačka :)... Ale když už objevíte nějakou aktivku, která je přímo určená mužům, tak by byl hřích jim něco nepřipravit, něco jen pro muže, po holení...

Rozpis na 100 ml

85 ml vody

20 kapek Sensicare


Postup výroby

Vezmeme si k ruce kapučínovač, protože bez toho prostě Sucraclear nerozmícháme. Do kádinky nebo vyšší skleničky odměříme vše mimo Sucraclearu. Ponoříme kapučínovač, zapneme a pomalu přisypáváme odvážený Sucraclear a mixujeme. Vše zabere tak minutku, déle ne.


Je to opravdu jednoduchá záležitost. PH hotového gelu je cca 5,5 - 6. Klidně místo vody jde použít třeba heřmánkový výluh.


Jak gel použít

Gel je primárně určený pro zklidnění pokožky po holení. Poskytuje úlevu, osvěžení, zrychluje hojení mikrořezů a poskytuje hlubokou hydrataci.


Kde koupíte suroviny

V mém eshopu Kosmetické suroviny. Koupí surovin podpoříte nejen rozšíření sortimentu, ale hlavně budete mít k dispozici mnohem víc návodů na skvělé kosmetické produkty, informace a videa, které nikde jinde nenajdete.




Proč uvedené suroviny

Cellactive-Man - klíčová surovina tohoto gelu. Urychluje hojení mikrořezů po holení, hluboce hydratuje a činí pokožku odolnější

Aloe vera - benefitů má tolik, že nevím, čím začít, například hojí...

Mátová šťáva - poskytuje osvěžení a hydratuje

Sucracler - poskytuje čiré nelepivé gely

908 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page