top of page

Pleťové olejové sérum - švestkobraní

Aktualizováno: 9. 11. 2022

Miluji pleťová olejová séra. Snad nikdy jsem neměla na pleti dvakrát jedno složení. A když se tak zamyslím, tak to snad platí o všem. No na někom přeci musím ty výrobky vyzkoušet, takže na sobě. Jen málo co dávám vyzkoušet někomu jinému. Ne že bych byla škrt, ale přeci jen prostě raději experimentuji sama na sobě. Toto sérum se vám bude jistě líbit. Nádherně voní, krásně se vstřebává a patří do kategorie extrémně pečujících a regeneračních sér.

Rozpis na 30 ml

2 kapky vitamínu E


Postup výroby je velmi jednoduchý. Bude Vám stačit váha, malá kádinka (pokud nemáte pevnou ruku a nebudete to odvažovat přímo do lahvičky) a poté lahvička nejlépe s uzávěrem v podobě malého dávkovače. Prostě vše jen odměříme a protřepeme.


Olej je určen pro všechny typy pleti 30+ s výjimkou mastné až aknózní. Pro tento typ pleti je třeba zvolit jiné základní oleje (nakombinuji později).


Tak jako všechna olejová séra, i toto je třeba nanášet na vlhkou pleť. Ideálním podkladem je nějaké hydratační tonikum. Stačí jeden, maximálně dva stisky pumpičkou (několik kapek). Výborné je si po nanesení séra zahřát dlaně třením a ty poté přitisknout na obličej :)


Máte nějakou svou oblíbenou kombinaci pleťového oleje? Používáte pleťová olejová séra?


792 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page