top of page

Další moje kniha na obzoru

Musím se s vámi podělit o svou radost. Začínám pracovat na již druhé knize, která bude věnována minerální kosmetice. Radost nad nabídkou vydavatele a následným vydáním, kdy knihu držíte v ruce, bych přirovnala k radosti nad úspěšně složenými státními zkouškami na vysoké škole, kdy se ve vás pere radost s hrdostí, že jste to dali. Kniha vyjde na jaře příštího roku. Bude to mnohem propracovanější a rozsáhlejší podoba mého eBooku Minerální kosmetika, který proto v pondělí 23.4.2018 stahuji s definitivní platností ze stránek eshopu. Kniha bude plná užitečných informací, jak si vyrobit vlastní minerální dekorativní kosmetiku, bude obsahovat spoustu mých autorských fotografií - přeci jen tomto tématu se v zemích Českých věnuji nejvíce ze všech. Máte se zkrátka na co těšit.

A pro zajímavost. Věděli jste, že 23. duben je Světovým dnem knihy a autorského práva? Trochu jsem zapátrala a zde si dovolím přímo citovat:


Světový den kniky a autorského práva nebyl na tento datum vybrán náhodným určením. Výběr datumu stanovil pro tento mezinárodní den právě 23. dubna, což je den, kdy si připomínáme výročí úmrtí Miguela de Cervantese, Williama Shakespeara a Gacilase de la Vegy roku 1616. Samozřejmě je tento den věnován všem autorům knih celého světa a zároveň by měl připomenout i jejich autorská práva, neboť kniha je autorovým rukopisem, dílem kterému věnoval hodně času a úsilí.


A když už je ten slavný den, mám pro vás všechny dárek v podobě 10% slevy na všechny mé elektronické publikace, jen do 23. 4. 2018


Zdroj citace:

http://svatky.centrum.cz/svatky/vyznamne-dny/svetovy-den-knihy-a-autorskeho-prava-54/

297 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page